Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prvo bijaše Vlatkina knjiga, zatim Bubijeva, a sada nakon što su se ispucala spisateljska sredstva, kreće se na medijski obračun.


Skandal oko novoizdanog uratka kojemu je kumovalo još jedno celebrity pero i dalje uzburkava medije koji su postali glavni prostor očito nekog starog obračuna između dilera – mistera Dine Bubičića i vječne protagonistice skandala Vlatke Pokos. Nakon što je uradak 'Od dilera do mistera' ugledao svjetlo dana, Vlatka se našla u poziciji u koju je i sama svojom knjigom 'Život u raju' dovela mnoge hrvatske celebove. Tako sada oštro demantira svaki ulomak koji joj je Bubi posvetio u svojoj knjizi i jasno daje do znanja kako on jednostavno – laže.

Vezani članci Slika nije dostupna Bubi: Seks s Vlatkom bio je super! Slika nije dostupna Vlatka Pokos ljetos ljubila dva, a ne jednog Marina!

Za Extru je cijelu priču nazvala proizvodom bolesnih umova gdje se na meti uz Bubija, našao i Vedran Strukar: 'Mogu vam samo reći da je to plod bolesne mašte voditelja ovog projekta Vedrana Strukara i nema nikakve veze sa mnom. Riječ je o bijednom pokušaju da se po ne znam koji put Dino Bubičić pokušava reklamirati preko mene. Ja sam o toj temi sve rekla u svojoj knjizi. Cijela priča plod je bolesnih umova'. Isto tako je naglasila da je sve o tom odnosu napisala u svojoj knjizi gdje je sa izjavom kako se dogodilo nešto vrlo malo i vrlo loše, njen stav vrlo jasan.

Vlatka i Bubi su svojim prepucavanjima uspjeli kreirati još jedno medijsko štivo gdje u verbalnoj borbi pobjednika zasada jednostavno nema, ali izgledno je da se jednostavno ne mogu dogovoriti o prirodi svog odnosa iz prošlosti. Bubi je u svojoj knjizi jasno opisivao svoju opčinjenost i fasciniranost Vlatkom, ili kako je u knjizi naziva, Vladicom Kokos. U trenutku bi pomislili kako čitate inserte iz jedne velike ljubavne priče kao što su 'Romeo i Julija', no ako pitate Vlatku, priča koju je Dino iznio vjerojatno je proizvod njegovih snova.

Tako na Bubijeve riječi 'Vladicu pamtim po najljepšim, najnježnijim, ali i najstrastvenijim ljubavnim i erotskim trenucima na granici brutalnosti', Vlatka odgovara 'Dogodilo se nešto što brzo želite zaboraviti'. Što god da je trebao zaboraviti, Dino očito zaboravio nije.

>> Bubijeva nova 'bomba': Vlatka mi je bila prva STARIJA žena u životu

>> Dino Bubičić: Bez obzira što Vlatka priča, seksa je bilo

>> Dino otkrio sočan i šokantan detalj seksa s Vlatkom Pokos

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju