Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Da se ljubav često rađa pod čudnim okolnostima dokazuju country pjevačica i prevareni Frédéric čiji je brak razorio baš njen bivši bračni drug.


Novu godinu sa oltara su si čestitali novi supružnici, Shania Twain i Frédéric Thiébaud, koji su baš tada uplovili u bračnu luku i ozakonili svoju ljubavnu vezu, prenosi People. 'Vjenčali su se u Porto Ricu pred 40 uzvanika ', rekli su glasnogovornici novopečenog bračnog para koji su na taj način potvrdili da Shania i Frédéric i dalje vjeruju u brak, unatoč tome što iza sebe imaju jedan koji je narušen preljubom.

Vezani članci Dugina zastava, ilustracija Europski parlament traži priznanje istospolnih brakova u cijeloj Uniji. Pogledajte kako su glasali hrvatski zastupnici Slika nije dostupna Spremala se reći mu da, a onda se na vratima pojavio njezin drugi dečko

Par je svoju ljubavnu priču započeo 2009. godine, nakon što su im supružnici bili ljubavnici i razorili postojeći brak. Očito su prevarene druge strane baš jedno u drugom pronašli odgovarajuću potporu i suosjećajnost koja je poslije rezultirala ljubavnom pričom i na kraju brakom. Da je sve završilo pozitivno za pjevačicu, priznala je i sama na svom internet profilu kada je napisala kako je zaljubljena te da je baš u Frédéricu našla prijatelja, potporu i ljubav. 'On mi je pravi dar' iskreno je napisala. No, isto tako i njen bivši muž se zaručio sa bivšom suprugom od Frédérica i na taj način je zatvoren taj ljubavni četverokut.

Podsjetimo, par su spojile čudne okolnosti obzirom da je suprug od Shanie imao ljubavnu aferu sa suprugom od Frédérica. No, njima je, čini se, to bilo presudno da pronađu pravu ljubavnu sreću koju su prepoznali jedno u drugom.