Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pjevačica se zaručila za dečka i bivšeg reprezentativca američkog nogometa Erica Johnsona.


Glasnogovornice Jessice Simpson, Lauren Auslander i Cindi Berger, za AP su rekle da se pjevačica zaručila za dečka i bivšeg reprezentativca američkog nogometa Erica Johnsona s kojim je u vezi od svibnja ove godine. Obavijest o njezinim zarukama došla je dva tjedna nakon što je vijest o svojim zarukama za Vanessu Minnillo objavio Jessicin bivši suprug Nick Lachey. 30-godišnja pjevačica i 31-godišnji Johnson još uvijek nisu objavili točan datum vjenčanja niti želje kako će vjenčanje izgledati.

Vezani članci Megan Fox i Machine Gun Kelly Prstenom s velikim dijamantom potaknula glasine o zarukama s reperom zbog kojeg je ostavila supruga nakon 10 godina braka Slika nije dostupna 'Imam velike grudi - jednostavno se udebljam!'

Jessica je o svojim zarukama govorila na susretu podrške ženama oboljelima od raka dojke u Los Angelesu. 'Ovo je za mene vrlo osobna stvar, jer su obje moje bake oboljele od raka dojke. Jedna je uspjela preživjeti, a druga koju smatram jednom od najčvršćim ženama na svijetu nažalost nije. Tu sam kako bi podržala sve žene s tim problemom, i tu u čast mojoj baki koja se hrabro borila s bolešću', rekla je Jessica.

>> Jessica Simpson: Želim manje grudi i veću guzu