Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedan od članova osiguranja 50 Centa uhićen je prošli tjedan u Kopenhagenu nakon što je napao dvojicu snimatelja.


'Jedan od 50 Centovih tjelohranitelja je izašao iz hotela u kojem je reper odsjeo i rekao nam da moramo otići, a zatim je odmah skočio na mene i počeo me gušiti. Tako me stisnuo da mi je u potpunosti odsjekao dotok zraka, nisam mogao uopće disati. Zatim mi je uzeo kameru i izbrisao sam sadržaj. Hotelsko osiguranje nam je reklo da pozovemo policiju, što smo i učinili. Mislim da je osim mene napao još barem dvije osobe. Po dolasku policije je uhićen, a u policiji su nam rekli da je optužen za napad, prijetnje i pljačku', rekao je jedan od napadnutih reportera, Nikoloj Vraaj.

Vezani članci Kuna, ilustracija Danski ministar poljoprivrede odstupa nakon nezakonite naredbe o ubijanju 17 milijuna kuna Policijski očevid, ilustracija Užas kod Splita: Unuk narkoman usred noći pretukao djeda i nanio mu po život opasne ozljede

50 Cent se nije očitovao o čitavom incidentu, a tjelohranitelj, čiji je nadimak najvjerojatnije Biserko, izjavio je da se 'danski zakoni na njega ne mogu primijeniti zato jer je on Amerikanac'.