Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Časopis DT Spain je i ove godine izabrao 50 najseksi žena svijeta, a na prvom mjestu se našla ruska manekenka i djevojka Cristiana Ronalda, Irina Shayk!


A koliko se čini, ili nogometaši jednostavno hodaju s najljepšim djevojkama svijeta ili biti djevojkom nogometaša prilično poboljšava izglede na raznim izborima, jer se nakon 25-godišnje Irine Shayk, ruske manekenke i djevojke Cristiana Ronalda, koja je od strane časopis DT Spain proglašena za najseksi ženu svijeta, na drugom mjestu se našla novinarka Sara Carbonero, inače djevojka vratara španjolske nogometne reprezentacije i Real Madrida, Ikera Casillasa.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Nemam potrebu isticati guzu ili dekolte da bih se osjećala seksi!' Slika nije dostupna Ma tko mu ne bi zavidio? Blago tebi Ronaldo!

>> VIDEO: Zaljubljeni Casillas poljubio djevojku novinarku u TV-prijenosu!

>> VIDEO: Najseksi žena svijeta 'ubija' svojim dekolteom!

Treće mjesto je zauzela Adriana Lima, dok se na četvrtom našla Scarlett Johansson, a seksi Megan Fox je dobila laskavo peto mjesto. U prvih deset su 'upale' top modeli Alessandra Ambrosio i Gisele Bundchen, dok je preseksi Jessica Alba završila na čudno 'niskom' 22. mjestu.