Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Časopis DT Spain je i ove godine izabrao 50 najseksi žena svijeta, a na prvom mjestu se našla ruska manekenka i djevojka Cristiana Ronalda, Irina Shayk!


A koliko se čini, ili nogometaši jednostavno hodaju s najljepšim djevojkama svijeta ili biti djevojkom nogometaša prilično poboljšava izglede na raznim izborima, jer se nakon 25-godišnje Irine Shayk, ruske manekenke i djevojke Cristiana Ronalda, koja je od strane časopis DT Spain proglašena za najseksi ženu svijeta, na drugom mjestu se našla novinarka Sara Carbonero, inače djevojka vratara španjolske nogometne reprezentacije i Real Madrida, Ikera Casillasa.

Vezani članci Policija, ilustracija U izgorjelom automobilu ispod mosta Mirna pronađeno tijelo nepoznate osobe Slika nije dostupna 'Nemam potrebu isticati guzu ili dekolte da bih se osjećala seksi!'

>> VIDEO: Zaljubljeni Casillas poljubio djevojku novinarku u TV-prijenosu!

>> VIDEO: Najseksi žena svijeta 'ubija' svojim dekolteom!

Treće mjesto je zauzela Adriana Lima, dok se na četvrtom našla Scarlett Johansson, a seksi Megan Fox je dobila laskavo peto mjesto. U prvih deset su 'upale' top modeli Alessandra Ambrosio i Gisele Bundchen, dok je preseksi Jessica Alba završila na čudno 'niskom' 22. mjestu.