Bogata nasljednica Paris Hilton kaznu za posjedovanje kokaina u dobrotvornom radu odrađuje na samo njoj svojstven način…


Kada je kod Paris Hilton pred kraj kolovoza nađena određena količina kokaina, ona je svim silama nijekala da je torbica u kojoj je droga pronađena njezina, no ipak su je izdale slike s Twittera na kojima sa nekoliko dana prije toga hvalila kako je kupila istu. No na sudu je ipak imala sreće, jer nije otišla u zatvor, nego je osuđena na godinu dana uvjetno, 2000 dolara kazne i 200 sati dobrotvornog rada.

Vezani članci Slika nije dostupna Odmor po njezinoj želji: Minijaturni bikini i mlađahni dečko! Slika nije dostupna Opet ljubi.... i deset godina mlađeg!

>> Paris Hilton ima najbolju zatvorsku fotografiju dosad!

>> Paris Hilton: Mislila sam da je kokain žvakaća guma

A Paris je na odsluženje kazne, iako im je rečeno da očekuju da će se uprljati tijekom rada, došla u – štiklama. Tako se pridružila timu za uljepšavanje holivudskih ulica, a paparazza koji su popratili njezine 'dobrotvorne aktivnosti' nije falilo naravno. Iz stupnja njezine umješnosti dok je farbala grafite se vidjelo da nije baš vična manuelnom radu, no Paris vjerojatno baš briga, glavno da ima štikle.

Na odsluženje se mora javljati svaki dan u točno 7 ujutro, ne smije nikuda odlaziti do tri, niti si smije uzeti bilo kakvu pauzu bez pitanja. Paris ima još 192 sata za odraditi, nadamo se da će preživjeti…