Vjerovali, ili ne Paris Hilton ušla je u knjižaru i kupila knjigu! Taj povijesni trenutak su naravno ovjekovječili paparazzi. A za to vrijeme joj je policajac napisao kaznu za krivo parkiranje ispred knjižare.


Napoznatija posvuduša nije se baš snašla među silnim imenima pisaca u knjižari u koju je kročila, pa je primjenila identičnu metodu koju koristi kad kupuje ženske torbe. Odabrala je veliku monografiju na kojoj piše 'Louis Vuitton'. Što je sigurno - sigurno je, jer sa zvučnim imenima nikad ne možeš promašiti.

Vezani članci Slika nije dostupna Odmor po njezinoj želji: Minijaturni bikini i mlađahni dečko! Slika nije dostupna Opet ljubi.... i deset godina mlađeg!

>> VIDEO: Paris Hilton fanovi priredili ugodno iznenađenje

>> FOTO: Paris Hilton na kavi u spavaćici

Tako sretna nosila je knjigu poput kakve školarke i izašla iz dućana gdje joj je glamurozni osjećaj pokvarila kazna za krivo parkiranje zataknuta za brisače na njenog rozog Bentleya. Da je policajac koji je pisao kaznu znao zbog kojeg plemenitog cilja je mlada bogatašica krivo parkirala, možda bi joj progledao kroz prste. Samo se nadamo da knjiga koju je Paris odabrala ima i po koje slovo, a ne samo slike.