Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Najpoznatijoj svjetskoj posvuduši obožavatelji su priredili uistinu lijepo iznenenađenje, otpjevali su joj pjesmu na parkiralištu shoppping centra.


Naizgled se sve činilo kao još jedno obično poslijepodne za Paris Hilton. Napunila je prtljažnik svog SUV-a do vrha nakon odlaska u kupnju. Na parkiralištu su je dočekali paparazziji s pitanjem misli li snimiti još jedan album, na što je Hiltonica samo nešto nezainteresirano promrmljala.

Vezani članci Slika nije dostupna Odmor po njezinoj želji: Minijaturni bikini i mlađahni dečko! Slika nije dostupna Opet ljubi.... i deset godina mlađeg!

>>  FOTO: Paris Hilton na kavi u spavaćici

No onda joj je prišla grupa tinejdžera, za koje se ispostavilo da su braća i sestre koji su joj a capella otpjevali pjesmu nasred parkirališta. Starleta se nakon tog čina raznježila, te se odlučila fotografirati s njima, a potpom je izjavila kako će njen drugi studijski album izaći za nekoliko mjeseci.

Podsjećamo kako je prvijenac naslovljen 'Paris' objavljen 2006. godine pokupio i više nego solidne kritike, obzirom da se očekivao pjevački debakl Paris Hilton.