Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nadya Suleman, majka 14-oro djece, te jedinih ikada u povijesti preživjelih osmorki bi se mogla naći na udaru socijalnih službi nakon što je u svom domu snimila prilično perverzni video.


Kako prenosi Daily Mail, Nadyja Suleman, poznata još kao Oktomama bi se jako lako mogla naći na udaru kalifornijskih socijalnih službi nakon što je u svom domu u gradu La Habra snimila perverzni fetiš video, kojeg je prenio web site TMZ. Nadya u dotičnom video, obučena kao domina u crnim lasteks hlačama, čizmama s visokom petom i crnim korzetom s dubokim dekolteom, u kuću prima tetoviranog muškarca s brkovima, koji je 'obučen' u pelene i ima dudu u ustima.

Vezani članci Slika nije dostupna Cee Lo Green: Luda zabava s polugolim seksi policajkama! Slika nije dostupna Oktomami i njezino 14-oro djece prijeti izbacivanje na ulicu

>> Oktomami i njezino 14-oro djece prijeti izbacivanje na ulicu

Nakon toga ga Nadyja u svojem domu ponižava i bičuje do te mjere da su dotičnom muškarcu cijela leđa i zadnjica bili išarani crvenim crtama, da bi ga na kraju hranila na dudu u svom krevetu. Dijelovi perverznog videa su čak snimani u dječjoj sobi tako da ne bi bilo ništa čudno ako se za čitav slučaj zainteresiraju kalifornijske socijalne službe.

Podsjećamo, Nadya Suleman je u siječnju 2009. postala svjetska senzacija kada je putem umjetne oplodnje rodila osmorke, te je odmah po njihovom rođenju prozvana Oktomama, no isto tako je izazvala brojne osude i zgražanje američke javnosti, pa čak i prijetnje smrću kada se doznalo da već od prije ima šestero djece, te da je usprkos tome što je nezaposlena i što je živjela od socijalne pomoći, se ipak odlučila roditi osmorke.

Pogledajte video zbog kojeg bi se Oktomama mogla naći na udaru kalifornijskih socijalnih službi!