Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Roditelji zaručnice princa Williama, Michael i Caroline Middletone, vijest o zarukama svoje kćeri dočekali su pomalo blazirano.


Nekoliko riječi koje su uputili u priopćenu, kako bi s javnošću podijelili oduševljenje o zarukama svoje kćeri s princom Williamom, roditelji Kate Middletone pročitali su sa cedulje, dok je njihovo kruto držanje, bilo u kontrastu s oduševljenjem o kojem su govorili, i sa srdačnošću prilikom izražavanja dobrih želja.

Vezani članci Umirovljenici, ilustracija Sina i snahe javno se odriču: "Ne preostaje nam drugo, nisu nas nazvali četiri godine". Oglasio se i prozvani sin Život s djecom Život s djecom može biti urnebesan, ponekad se ponašaju kako pravi gremlini

Dok je otac Kate Middletone, Michael s cedulje čitao sljedećih nekoliko redaka: 'Samo moram kazati da smo Caroline i ja oduševljeni viješću, i vjenčanjem koje će se održati negdje iduće godine. Kao što znate Kathrine i princ William hodaju zajedno već dosta godina, što je sjajno jer smo Williama upoznali jako dobro. Mislimo da je divan i iznimno nam je drag. Oni čine krasan par, s njima je zabavno provoditi vrijeme, i mnogo smo se zajedno smijali. Želimo im svu sreću u budućnosti', njegova mu je supruga stajala uz bok nervozno se smiješeći. 

Čini se da se i računovođa tvrtke ‘Verdict’ više oduševio s objavom zaruka, budući da je odmah po objavi zaruka ta tvrtka lansirala predikciju da bi vjenčanje princa Williama i Kate Middleton iduće godine britanskome gospodarstvu moglo dati poticaj od 620 milijuna funti (5,4 milijarde kuna). Tko zna jesu li roditelji pomalo blazirani viješću o udaji svoje kćeri u kraljevsku obitelj koju su posljednjih desetljeća potresali obiteljski skandali, ili pak je posrijedi tipična otočka hladnoća i uštogljenost.

>> Djevojka iz plemena Masai je mjesec dana čuvala tajnu zaruka princa Williama

>> Tko su prinčeve bivše, djevojke kojima je kruna izmakla za dlaku?

>> Kraljevsko vjenčanje će Britaniji donijeti 620 milijuna funti