Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pjevačica je sa svojom nekadašnjom ljubavnicom uhićena zbog krađe u trgovačkom centru.


Kada celebrityji počnu krasti, pa bili oni i s B-liste, znak je da je recesija duboko zaorala. Silvija Mešanović i Bruna Matijaš, pjevačica i njezina menadžerica, zvijezda i njezina ljubavnica, uhvaćene su u krađi te u pratnji policije ispraćene iz jednog trgovačkog centra.

>> Super Silva i bivša djevojka Bruna uhvaćene u krađi robe

Vezani članci Slika nije dostupna Ekskluzivno: Super Silva progovorila o prevari i trudnoći Slika nije dostupna FOTO: Vrući lezbijski poljupci Super Silve i njene djevojke

Priloženi snimci s nadzorne kamere pokazuju bizarni par u akciji. Kamere su pratile Brunu Matijaš dok operira butikom, a kad je odlučila s vrećicom u ruci napustiti dućan, zaustavio ju je djelatnik osiguranja. Mediji pišu da je vrijednost ukradene robe iznosila pet tisuća kuna.

Kradljivice su postale sumnjive kada su zaposlenici butika primijetili da je 25-godišnja Bruna Matijaš u jednom trenutku iz kabine izašla s manje robe nego što je imala pri ulasku. Ona je, navodno, policiji izjavila da Silva s krađom nema ništa te je krivnju prebacila na sebe.

Silvi i Bruni prijeti novčana kazna, a postoji mogućnost i trogodišnje zatvorske kazne.