Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mickey Rourke je u Los Angelesu prije neki dan opet pokazao koliko ima kratak fitilj kada dođe do paparazza i glupih pitanja.


U utorak popodne u Los Angelesu jedan paparazzo je skoro izvukao deblji kraj kada je od Mickeyja Rourka, koji je bio u društvu svoje 24-godišnje djevojke, ruskog modela Anastasije Makarenko pokušao izvući iz poznatog glumca neke informacije koje se tiču njegovog privatnog života, to jest trenutka kada namjerava izreći sudbonosno 'Da', da budemo točniji.

Vezani članci Nasilje, ilustracija Mladić premlatio maloljetnu majku njegova djeteta, prijetio joj smrću: Nije mu dala PIN svoje bankovne kartice Traje potraga za djevojkom u rijeci Neretvi kod Konjica - 1 Autom sletjeli u Neretvu: U rijeci pronađeno tijelo djevojke, preživjeli mladić na psihijatriji

>> Redatelj Jon Favreau: 'Iron Man 3’ bit će mjuzikl!

>> Što se dogodilo s Mickeyjem Rourkeom!?

Kada ih je dotični paparazzo počeo pratiti Mickeyja i Anastasiju kroz podzemno parkiralište poznati glumac se samo kiselo smješkao, no istog trenutka kada je izgovorio, 'Hej Mickey, kada će vjenčanje', Rourke je doslovno eksplodirao.

'Slušaj, pazi što jeb*** pričaš!', viknuo je Mickey i krenu na paparazza koji se iste sekunde počeo povlačiti u natrag. 'Neću ti ponavljati. Jeb*** ću te razbiti, mamu ti je***!', nastavio je Mickey dok se paparazzo udaljio na sigurnu udaljenost od kuda je naravno nastavio provocirati. Dok ga je Anastasija smirivala Mickey je paparazzu još jednom poručio da jedva čeka da ga 'razbije' i na kraju ga pogodio sa čikom prije nego je ušao u atomobil.