Dvije nadolazeće aukcije zasigurno će biti prava poslastica za sve one koji žele u posjedu imati fotografije ili predmete svojih idola.


Aukcijska kuća 'Christie's' će tako izložiti razne fotografije slavnih 20. studenog u Parisu koje su djelo Richarda Avedona.

Vezani članci Slika nije dostupna Evo album koji je prodan na aukciji za MILIJUN I POL kuna! Slika nije dostupna O obiteljskim odnosima Jacksonovih najviše zna - čimpanza?!

Mnogi obožavatelji koji su poželjeli imati neki predmet koji ujedno simbolizira na neki način njihovog idola, imat će tu priliku sudjelovanjem na aukciji koja će se održati početkom prosinca u Beverly Hillsu pod okriljem aukcijske kuće 'Julien's'.

Na njoj će se među ukupno 650 simbola pop kulture tako naći i vojnička jakna koju je nosio John Lennon i odjevni predmeti koji su simbolizirali stil Michaela Jacksona, ali bit će i onih bizarnijih predmeta kao što su rendgenske snimke glave Alberta Einsteina te kostim koji je sašiven za Jacksonovu čimpanzu Bubbles. Posebno će biti predstavljene kolekcije suvenira koji se vežu uz Beatlese i Johna Lennona: 'Rijetko imamo priliku vidjeti neke komade odjeće koje je nosio Lennon i zbog toga je je ova aukcija posebna jer će na njoj upravo takvi predmeti postati dostupni', izjavio je direktor aukcije Martin Nolan.

Tako će se naći i jakna Michaela Jacksona koju je nosio u spotu za pjesmu 'Beat it' i njegove rukavice s turnira 'Bad'. Zapravo se očekuje da će interes za njegove predmete biti enorman obzirom da je ipak riječ o globalnoj ikoni zbog čega ljudi iz cijeloga svijeta žele u nekoj svojoj kolekciji posjedovati neki simbol toliko popularne zvijezde.

Kako bi vidjeli neke od predmeta koji će biti dostupni na aukciji, pogledajte video.
 

Dnevnik

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju