Kanadska tinejdžerska pjevačka zvijezda Justin Bieber otputovao je u sjeveroistočni Japan kako bi se družio sa svojim japanskim obožavateljima stradalima u nedavnoj katastrofi koja je pogodila tu daloekoistočnu zemlju.


U sklopu svog posjeta Japanu 17-godišnji Bieber je posjetio  obožavatelje iz grada Otsuchi koji je teško stradao u tsunamiju.

Vezani članci Slika nije dostupna FOTO Tajfun se obrušio na Japan: Evakuirano više od POLA MILIJUNA ljudi! Slika nije dostupna Malenim Japancima škola na dan traje - 12 sati!

'Neki naši prijatelji izgubili su cijele obitelji i domove, neki su napustili našu školu. Naš grad je sada prekriven ruševinama i trebat će nam još puno vremena da se vratimo natrag u normalni život. Ali potrudit ćemo se da se sve vrati u normalu. Tebe molimo da nam daš hrabrosti kroz svoju glazbu', poručili su mladom Bieberu njegovi fanovi.

Bieber im se zahvalio i izjavio: 'Vi ste mi inspiracija. Stvari se mogu popraviti i stvari će se popraviti. Pred vama su samo dobra vremena'. Osim ove turneje, Bieber je već darovao svoje pjesme za humanitarnu kompilaciju 'Songs for Japan', gdje je zajedno s Lady Gagom, Bobom Dylanom i drugima, zaradu od 5 milijuna dolara donirao žrtvama nedavnih katastrofa u Japanu.

 >>Justin Bieber spasio Obamu

>>VIDEO: Pogledajte kako ljubi Justin Bieber