Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Da je ovo izjavio netko drugi, možda i ne bi bilo toliko čudno, ali kada to kaže Victoria Beckham koja slovi kao osoba sa stilom i samouvjerena žena, onda se iza takve izjave siguno krije nešto više.


Victoria koja u posljednje vrijeme potiče svojom pojavom raspravu je li ima anoreksiju i koji je razlog zastrašujućeg izgleda koji joj se pripisuje, uzvraća odgovorom:'Uvijek izgledam kao jadna kuja na fotografijama i baš me briga'.

Vezani članci Slika nije dostupna Beckham pedigre: Tek mu je 10 godina, a pravi je 'pozer'! Slika nije dostupna Victoria se i dalje mršti!

Možda izjava ne bi bila toliko začuđujuća da Victoria Beckham nije dosada bila poznata po svom stilu koji se komentirao više u pozitivnom prizvuku zbog čega se uostalom i odlučila na svoju vlastitu modnu liniju. No, nešto se očito promijenilo u razmišljanju koje Victoria ima o sebi, a po njoj toj promjeni najviše kumuju mediji i konstantna pozornost koju od njih dobiva: 'Kada si toliko dugo pod okom javnosti, tada postaješ rasterećeniji oko toga kakav si se pojavio, što nosiš i kako izgledaš', objašnjava bivša članica Spice Girls i supruga nogometaša Davida Beckhama kojemu je pojava u javnosti ipak dosta bitna, a čini se da tu opsesiju prenosi i na svoje sinove.

>> Bivša prostitutka Irma: Beckham nije vrhunski ljubavnik i voli obline!

Je li postoji neki drugi uzrok zašto inače samouvjerena Victorija koja je uvijek bila oprezna u svom javnom nastupu ima tako ružnu sliku o sebi, nije poznato. Možda je ipak riječ i o nekom revoltu zbog konstantnog kritiziranja njenog fizičkog izgleda. Bilo kako bilo, valjda ova nova pojavnost supruge neće opet Davida odvući ljubavnici u krevet.