Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Anđa Marić progovorila je o svim detaljima vezanim uz svoj razvod.


'Nikada nisam vjerovala da će me prevariti, pogotovo ne s mojom prijateljicom, odnosno osobom koja mi je cijelo vrijeme bila pod nosom', izjavila je Anđa Marić u intervjuu na javnoj televiziji u kojem je progovorila o razvodu i bračnoj nevjeri što joj je priskrbio bivši suprug.

Vezani članci Nataša Novaković Ne stišava se priča oko ljetovanja ministra Marića: Povjerenstvo će tražiti posebnu dokumentaciju svih nadležnih tijela Slika nije dostupna Anđa u suzama nakon ročišta na sudu

No, isto tako je progovorila o tome kako gleda na to da danas ta ista žena odgaja njenog sina: 'Borim se sa svojim egom i diže mi se kosa na glavi kad moje dijete govori njenim naglaskom. Grozno mi je što ta žena, koja mi je zabila nož u leđa, sad čita mom djetetu bajke prije spavanja. No, to je moj ego i moram se pomiriti s tim. Kad sam je prvi put vidjela rekla sam da je idealna za mog muža jer ona je sve ono što ja nikad neću biti i moja je briga sada prešla drugoj', rekla je otvoreno pjevačica.

Intervju je zgrozio veći dio javnosti jer je Anđa Marić progovorila o svim detaljima svog razvoda, preljuba i jedne propale bračne zajednice u kojoj je živjela. Jednako tako je otkrila kako 'prijateljica' koja je sada stala na njeno mjesto nije bila jedina koja joj je zabila nož u leđa te da ju je suprug prevario s više njenih prijateljica za što je saznala naknadno, a sam čin saznanja poprilično je šokantan. Naime, Anđa je sama priznala kako je naivno vjerovala u njihov brak i njegovu vjernost, no Primož Dolničar se poprilično potrudio da razbije tu njenu privrženost.

Tako joj je čak ustupio i dokaz nevjere te joj pokazao video snimku seksa sa prijateljicom u njihovom bračnom krevetu i tada joj je bilo jasno da je njihovoj ljubavi kraj: 'Trebali smo se rastati još prije dvije godine, već tada nije bilo ljubavi, moje tijelo ga je voljelo, ali duša ne, bila je izranjavana. Ali, kad nekoga volim, farbam ga u rozo. Bila sam uvjerena da će se situacija među nama popraviti, no tek kada je sve bilo prekasno odlučila sam se na razvod. Prije svega jer nisam htjela da moj sin od oca uči obrazac ponašanja prema ženama', izjavila je.

Da stvar bude gora, sve njegove ljubavnice njegovale su prijateljski odnos s pjevačicom i čak dolazile kod nje na ljetovanje, a tek jedna joj je priznala da je bila s njenim suprugom i pobacila njihovo dijete jer joj je Anđa draža. O njegovim bezličnim nevjerama pjevačica nije htjela progovarati jer joj je bilo neugodno o tome pričati, no ovim intervjuom otkrila je kako je njen brak bio daleko od uzornog i doslovno šokirala veliki dio javnosti.

Podsjećamo, Anđa Marić se razvela od svog supruga Primoža Dolničara i nije se skrivalo da je razlog preljub s njenom prijateljicom Ninom Mlačnik s kojom je Primož trenutno i u vezi. No, očito je razloga bilo mnogo.

>> Anđu Marić bivši suprug varao s prijateljicom s kojom čeka dijete
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju