Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iako je prošlog tjedna održana tek prva rasprava vezana za razvod Mamićevih, priča o podijeli njihovih milijuna već se zahuktala. Zbog toga je, kako bi provjerila svoja prava, Vanja zatražila pomoć ženske udruge B.A.B.E.


'Vanja Mamić je zatražila pomoć B.A.B.A. one su to i potvrdile za Extru, no ono što Vanja Mamić vjerojatno nije znala jest da B.A.B.E. nisu institucija koja joj može pomoći', rekla je Jelena Badovinac za IN magazin.

No pomoć jedne druge institucije svakako treba Vanjinom treneru jahanja i navodnom ljubavniku Renatu Levaniću kojemu je nedavno zapaljen skupocijeni automobil.

>> Vanja Mamić bila u kući dok su lopovi 'operirali'

Vezani članci Melania Trump, Donald Trump Zbog posljednjih objava na Twitteru Melanije Trump više nitko ne vjeruje da voli svog supruga Slika nije dostupna Mamići: Slijedi skupi i žestoki razvod

'Policijsko izvješće govori o tome da se radi o podmetnutom požaru, sumnjam da ga je on sam sebi podmetnuo, ali je činjenica da je to još jedan u nizu čudnih događaja koji su se u posljednjih nekoliko dana zaredali obitelji Mamić', kazala nam je Jelena Badovinac.

U jedno smo sigurni, a to je da će ova brakorazvodna parnica i dalje puniti medijski prostor. Više u prilogu IN magazina!