Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Glumica Scarlett Johansson (26), koja je nedavno okončala vezu s kolegom Seanom Pennom, kaže da je ponosna što je stekla status seks-simbola, ali ipak joj ne godi što se javnost zanima za detalje njezina privatnog života.


'Ponosna sam na sebe, mlada sam, moderna i liberalna osoba. Uživam u svojoj seksualnosti. Ipak, trudim se zaštititi svoj privatni život. Ne smatram da javne osobe moraju otkrivati svoj privatni život. Ali s druge strane, ne možete sve stvari u životu, pa ni tabloide, shvatiti toliko ozbiljno', rekla je Scarlett i dodala da misli kako još nije zrela.

Vezani članci Scarlett Johansson i Colin Jost - 7 Holivudska ljepotica se treći put udala: Objavila sretnu vijest na neobičan način Scarlett Johansson - 1 Plavokosa ljepotica je san mnogih muškaraca, a u običnom izdanju s dioptrijskim naočalama bi ju rijetko tko prepoznao

'Mislim da se ponašam u skladu sa svojim godinama. I dalje, dok večeram, volim gledati televizijske serije. Obožavam Jerryja Springera. Volim i filmove Arnolda Schwarzeneggera', priznaje zanosna plavuša. (Agencija VLM)