Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kći irskog glazbenika Boba Geldofa nakon razvoda od supruga Maxa Drummeyja u veljači sve češće tulumari po londonskim klubovima i raznim društvenim eventima.


Dvadesetogodišnja Peaches Geldof nedavno je fotografirana kako s 'burekom pod rukom' trčkara naokolo ne obazirajući se na fotografe, pa tako mlada dama nastavlja niz 'ispada' u javnosti.

'Bitch' iz visoke klase

Vezani članci Slika nije dostupna BBC se ispričao Geldofu zbog neistina u reportaži o Live i Band Aidu Slika nije dostupna Deset trash celebrity kraljica

Mada njezin otac na računu zbraja više od 30 milijuna funti, stoga njegovoj obitelji ne nedostaje novaca za luksuzan život, Peaches su modni kritičari osakatili izjavama poput: 'Ona je 'bitch' iz visoke klase koja nema nimalo modnog ukusa'.

>> Peaches Geldof 'uvalila' strastveni poljubac brineti

>> Peaches Geldof izazvala incident na zabavi

Osim odjećom i francuskim poljupcem koji je nedavno poklonila jednoj brineti, zlatno dijete Hollywooda rado pokazuje i svoje brojne tetovaže od kojih su većina na nogama. Zbog svega što čini, Peaches je izložena žestokim kritikama zbog načina zabave te je nerijetko okarakterizirana kao divlja, samodestruktivna i gladna slave.