Jedan od najpoznatijih domaćih celebrity parova posjetio je Mirogoj kako bi položili cvijeće na grob pokojnoj glumačkoj divi.


Jučerašnji Dan mrtvih na groblju je okupio tisuće i tisuće onih koji su svojim najmilijima odnijeli svijeće na mjesto posljednjeg počinka, a na zagrebačkom Mirogoju u masi se istaknula Alka Vuica, jer malo tko nije zamijetio njezin kaput leopardskog uzorka i velike naočale koje su prekrivale pola nasmiješenog lica.

>> Lokin napisao 'Papka' inspiriran trokutom Lasić, Lambaša i Radeljak

Vezani članci Slika nije dostupna Ante Gotovac: Dolores Lambaša je zgodna, a meni ne treba Viagra Slika nije dostupna Dolores Lambaša izbrisala sve postove, opet!

Odjeveni od glave do pete u crno, Alki su svaki s jedne strane stajali Dolores Lambaša i Dikan Radeljak. Vrlo dobre prijateljice Lamby i Alka cijelo su se vrijeme za šetnje po Mirogoju držale pod rukom. Dikan je, pak, vrijeme kratio razgovarajući s Terezom Begović, majkom pokojne glumice Ene Begović čiji je grob ova četvorka posjetila trenutak prije nego ih je primijetio fotograf agencije. Zanimljivo da u njihovom društvu nije bila Enina sestra, također glumica Mia Begović za koju se očekivalo kako će sestri cvijeće na grob položiti u društvu majke.