Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pjevačica je snimila novi videospot za pjesmu 'Loša navika'.


Antonija Šola ovih je dana završila sa snimanjem svog najnovijeg singla 'Loša navika', a ujedno i najavnog singla za album koji se očekuje krajem ove godine. Antonija, kao priznata autorica ove godine ostvarila je nekoliko suradnji te je tako sudjelovala na novom albumu Danijele Martinović - 'Unikat', na novom albumu Crvene jabuke, a isto tako snimila je i duet sa mladim Petrom Dragojevićem, ali je također vrlo zanimljiva informacija kako je upravo Antonija napisala stihove za najavni singl Lepe Brene - 'Metak s posvetom'.

Poznata po stvaranju hitova, tako je Antonija i sebi namjenila jedan. Upravo tako je nastala ova pjesma 'Loša navika'. Tekst i glazbu potpisuje sama, dok je za aranžman bio zadužen Rejhan Okanović. Suradnja sa Rejhanom je isto tako velika novost u Antonijinoj karijeri, a u pjesmi se i osjeća kako je njihova zajednička suradnja dobitna kombinacija.

Prošli tjedan Antonija je snimila i zanimljiv spot, a već od sljedećeg tjedna isti ćemo moći vidjeti i na malim ekranima.

Vezani članci Antonija Šola - 1 Antonija Šola iskreno progovorila o javnim tajnama: "Uvijek se nešto čuje, prepriča" Antonija Šola Pojavile su se fotografije Antonije Šole stare 15 godina, pogledajte je li se uopće promijenila od početaka karijere