Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nikolina Pišek govri o vezi na daljinu, glumačkoj karijeri, upucavanju žena...


U intervjuu za srbijanski Blic Nikolina je rekla kako joj je trenutno u planu nastaviti glumačku karijeru. 'U pregovorima sam za neke serije u Hrvatskoj', rekla je te dodala kako je jedan od poslovnih prijedloga vezan i za Beograd. S obzirom da je već sedam mjeseci u vezi sa srbijanskim biznismenom Matijom Ćorkovićem, ne bi čudi njena orjentacija srbijanskom tržištu.
No, trenutno njihova veza spada u onu kategoriju 'na daljinu'.
'Uspjevamo usprkos poteškoćama', rekla je Niki. Priznaje kako nije ljubomorna te muškarcu vjeruje do trenutka kad je iznevjerena.
Poznato je kako ova zvijezda Nove TV poput magneta privlači muškarce, no jeste li znali da isto tako djeluje i na neke žene?
'Bilo je raznih uleta. Žene su direktne, neposredne. U udvaranjima mnogo drugačije od muškaraca. Jednom sam se osjetila nelagodno, kada je djevojka bila toliko uporna i dosta se trudila. Imala je agresivniji pristup. Sportašica je, čini mi se da se bavila boksom. Velika je i jaka, vozi veliki motor i malo sam se pribojavala. S njom ne bih ušla u ring (smijeh)', opisala je Niki svoje iskustvo s istim spolom. Čitav intervju možete pročitati u Blicu.
 

Vezani članci In Magazin: Hrvatske trudnice Domaće ljepotice kao trudnice: Maja je poletna i s trbuhom do zuba, Žanamari je dobila 35 kilograma, a Nives ćete teško prepoznati! Nikolina Pišek Ristović Seksi izdanje Nikoline Pišek: Pozirala u sakou, a ispod njega nije ništa odjenula