Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zvijezda filma 'Planet majmuna' i bivši model ljutito se opirala uhićenju te je udarila policajca, a kasnije je pokušala pobjeći iz policijske postaje.


Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Glumica i model Estella Warren pokazala je nedavno svoju izrazito tešku narav. Naime, zanosna 40-godišnja plavuša u utorak je uhićena zbog vožnje u pijanom stanju jer je svojim automobilom Toyotom Priusom udarila tri parkirana auta.

Ljutito se opirala uhićenju, a u jednom je trenutku i udarila policajca koji joj je pokušavao staviti lisice na ruke.

Vezani članci Evelino Vale, muškarac kojeg su napala trojica huligana u Puli (Foto: Dusko Marusic/Pixsell) Jedan od napadača u Puli je pripadnik vojske. Umirovljenik: "Bez riječi su stavili kapuljače na glave i krenuli na mene" Trojica huligana koja su pretukla starca na terasi kafića u Puli (Screenshot: Ron Biteri/Facebook) Policija uhitila svu trojicu huligana koji su pretukli starca (77) na terasi kafića u Puli, dvojica pronađena u Zagrebu, jedan u Puli

Nakon dolaska u policijsku postaju bijesna Estella je uspjela pobjeći, no ne daleko jer ju je policija brzo pronašla. Iz zatvora je izišla isti dan plativši jamčevinu od sto tisuća dolara. (VLM agencija)