Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pred kamerama IN magazina u Dubrovniku su se na vječnu ljubav jedno drugom zakleli lijepa Leona Rajačić, i odabranik njezina srca Vojin Radetić.


Leona Rajačić prva je Dubrovkinja koja se slikala za duplericu Playboya. Godine 2007. proglašena je djevojkom mjeseca, a ovaj je vikend službeno postala Vojinova žena života. Nakon pola desetljeća ljubavi i zajedničkog života, Leona nimalo nije sumnjala u ispravnost odabira bračnog partnera. Dobrim dijelom pokazala je to rodivši mu malu Laru.

Vezani članci Victoria Silvstedt - 3 U 47. godini ne skida se iz bikinija, a pobjegla je na maleni otok na kojem dane provodi na plaži Holly Madison - 2 Slavna je zahvaljujući skandaloznom životu s 53 godine starijim muškarcem o kojem je napisala knjigu

Trudnoća s danas trogodišnjom kćerkicom zaustavila je razvoj Leonine karijere fotomodela preko velike bare. Dotad je već izisla na duplericama njemackog, talijanskog, pa cak i kineskog muškog časopisa. 'Prije trudnoće sam imala punu dvojku, ali nakon toga grudi su jednostavno nestale', rekla je Leona.

Za pomoć se obratila IN magazinu, koji joj je omogućio povratak grudi na staru veličinu. Zapravo, i malo vise od toga. Operacija je, čini se, bila toliko uspješna da joj je karijera ponovno krenula strelovito uzbrdo.