U divovskoj čaši za martini ispred seksi plesačica zaplesala je Ella Dvornik. Mala je narasla...


Na proslavi rođendana Posh bara poduzetnice Snježane Mehun okupili su se domaći 'wannabe pod svaku cijenu viđeni' domaći celebrityji. Vrhunac večeri bio je je nastup napadno našminkane i seksi odjevene Elle Dvornik koja je u društvu drugih zamamnim djevojaka posjetiteljima priuštila ples poput onoga kakvim se bavi kraljica burlesque Dita Von Teese. Ella doduše nije uskočila u divovsku čašu za martini punu vode, ali je nekoliko plesnih poteza izvela 'na suhom'.

>> Ella Dvornik ponovno ljubi!

Vezani članci Slika nije dostupna Nikolina Pišek u svakoj kombinaciji zrači seksipilom! Slika nije dostupna Mehunki skoro ispale grudi, Ana Jelušić kao stara teta

Na rođendanu se pojavio i Neven Ciganović, Mehunkin dobar prijatelj s kojime je neki dan 'objavila rat' na Facebooku, našalivši se u duhu crnog humora, što su neki mediji i čitatelji krivo protumačili. Očigledno ne baš predobro raspoloženi Ciganović nije odolio fotografu pokazati srednji prst, što inače nije njegova navika.

Kad se Nikolina pojavi u kratkoj crnoj haljinici...

Snježana je za ovu prigodu odjenula pripijenu dugačku crnu elegantnu haljinu, dok je njezina najbolja prijateljica i voditeljica Nove TV Nikolina Pišek još jednom pokazala zašto je kraljica domaćeg estradnog voditeljskog neba, jer je u crnoj svjetlucavoj haljini fokus prisutnih skrenula s proslave rođendana upravo na sebe. Ma tko će joj zamjeriti? Zanimljivo je na partiju bilo za vidjeti i nekadašnju producentsku zvijezdu Romana Majetića koji je nakon bankrota firme AVA praktički 'propao u zemlju'.