Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Suprugu Vedrana Zrnića trudnoća u kojoj iščekuje blizance nije omela u navijanju i napetom praćenju svih njegovih utakmica.


Svjetsko rukometno prvenstvo je u jeku, a rukometaš Vedran Zrnić uskoro će dobiti i posebno navijačko pojačanje unutar vlastitog doma. Naime, njegova supruga Lana Zrnić ipak propušta tribine u Švedskoj te Vedrana bodri iz zagrebačkog doma, obzirom da za dva i pol mjeseca treba roditi blizance. Nakon trogodišnje kćerke Tonje, ovaj put će bračni par Zrnić postati ponosni roditelji dvojice sinova.

Vezani članci Trudnice, ilustracija - 1 Doktor razotkrio mitove o trudnoći: Postoji pokazatelj koji je iznenadio i znanost Petra Nižetić Otvoreno o tabu-temi: Petra Nižetić otkrila koja je najbolja stvar koju je učinila za brak i majčinstvo

Lana je za Extru izjavila kako svaku utakmicu prati preko malog ekrana u društvu svojih i Vedranovih roditelja i zajedničkih prijatelja, no priznaje da joj ipak nedostaje navijanje s lica mjesta koje joj ipak malo lakše padne obzirom na napetost.

'Uvijek se više živciram kad tekme pratim od kuće, jer te u dvorani ponese atmosfera', izjavila je. No, čini se da je mala Tonja još strastvenija navijačica u njihovom domu: 'Kad joj netko gurne tatu za vrijeme igre, taj je još tjednima neprijatelj broj jedan', otkrila je Lana.

Iako vlada opće veselje u najužoj obitelji koja željno iščekuje prinove, uz napetost koju donosi suprug sa terena u velikim rukometnim utakmicama, Lana se bori i sa dvostrukim mučninama, kaže da se više udebljala i da se brže umara. Ipak, u pitanju su 'slatke muke' jer uskoro dolazi i dvostruka sreća, a nadamo se da će Vedranu, uz pokoju medalju nakon završetka prvenstva, biti i trostruka.