Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Suprugu Vedrana Zrnića trudnoća u kojoj iščekuje blizance nije omela u navijanju i napetom praćenju svih njegovih utakmica.


Svjetsko rukometno prvenstvo je u jeku, a rukometaš Vedran Zrnić uskoro će dobiti i posebno navijačko pojačanje unutar vlastitog doma. Naime, njegova supruga Lana Zrnić ipak propušta tribine u Švedskoj te Vedrana bodri iz zagrebačkog doma, obzirom da za dva i pol mjeseca treba roditi blizance. Nakon trogodišnje kćerke Tonje, ovaj put će bračni par Zrnić postati ponosni roditelji dvojice sinova.

Vezani članci Princ Harry, Meghan Markle Fanovima kraljevske obitelji nije promaknuo detalj koji objavu o dolasku druge bebe u obitelj Harryja i Meghan povezuje s princezom Dianom Meghan Markle Lukavi načini na koje je Meghan Markle skrivala trbuh od javnosti prije nego što je objavila trudnoću

Lana je za Extru izjavila kako svaku utakmicu prati preko malog ekrana u društvu svojih i Vedranovih roditelja i zajedničkih prijatelja, no priznaje da joj ipak nedostaje navijanje s lica mjesta koje joj ipak malo lakše padne obzirom na napetost.

'Uvijek se više živciram kad tekme pratim od kuće, jer te u dvorani ponese atmosfera', izjavila je. No, čini se da je mala Tonja još strastvenija navijačica u njihovom domu: 'Kad joj netko gurne tatu za vrijeme igre, taj je još tjednima neprijatelj broj jedan', otkrila je Lana.

Iako vlada opće veselje u najužoj obitelji koja željno iščekuje prinove, uz napetost koju donosi suprug sa terena u velikim rukometnim utakmicama, Lana se bori i sa dvostrukim mučninama, kaže da se više udebljala i da se brže umara. Ipak, u pitanju su 'slatke muke' jer uskoro dolazi i dvostruka sreća, a nadamo se da će Vedranu, uz pokoju medalju nakon završetka prvenstva, biti i trostruka.