Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ekipa IN magazina napravila je listu nekih od celebrityja koji su postali još poznatiji nakon svojih laži, prevara i obmana.


Nema biznisa do showbiznisa! A da bi biznis uvijek bio unosan, brojni showbizeri znaju posegnuti i za drastičnim metodama koje uključuju laži, prevare i namještaljke kojima obmanjuju javnost, a ekipa IN magazina je napravila listu nekih od 'šampiona' tog umijeća.

Vezani članci Policija, ilustracija Nazvao ju je lažni bankar i poslao joj lažnog policajca. Predala mu je omotnicu s 30.000 eura Neuspjeli pokušaj prevare (Foto: brightside.me) Uhvaćeni u laži: Pokušali zavarati javnost, ali nije im pošlo za rukom

Na listi se naravno našao Tiger Woods, koji je, dok se liječio od ovisnosti o seksu, morao sastaviti listu žena s kojima je spavao. Na popisu se našlo 120 ljepotica. Sve je priznao a mi se pitamo kako se osjećala njegova supruga.

>> Ipak ne postoji porno uradak s Tigerom Woodsom

A 2009. Susan Boyle sve nas je očarala anđeoskim glasom a izgledom neugledne kućanice. Kasnije se razotkrilo da je snimka prije puštanja u TV program prošla sito i rešeto kompjuterskih programa popravljanja falševa i ispadanja iz melodije.

Tu je i Britney Spears, koja je malo zahrđala pa kad je shvatila da neće moći otplesati ni one jednostavnije koreografije za novi spot, odlučila je angažirati, ne dvojnicu, nego dvojnika!

U neveselom društvu se našao i bivši predsjednik SAD-a Bill Clinton, čija je afera s Monicom Lewinsky mjesecima punila naslovnice. Više u prilogu IN magazina!