Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Košarkaš Tony Parker prvi put je progovorio o pozadini zahtjeva razvoda za brak koji je podnijela Eva Longoria.


'Eva i ja smo privatno razmatrali našu situaciju. Znao sam da će podnijeti zahtjev za razvod u Los Angelesu.', rekao je preko svog glasnogovornika za časopis People Tony Parker, prvi puta se javno obrativši od kada su mediji doznali za pokretanje zahtjeva za razvod braka od njegove uskoro bivše supruge Eve Longorie.

Vezani članci Slika nije dostupna Tony Parker i 'kućanica' Eva raskinuli brak Slika nije dostupna Longoria žali što se nije rastala puno ranije od preljubnika

Također je potvrdio da on nije u niti jednome trenutku pokušao podnijeti zahtjev za razvod braka, kako je prije nekoliko dana prenio portal TMZ. 'Nisam podnio zahtjev za razvod u Teksasu, niti sam u ijednom trenutku unajmio odvjtnike za razvod. Eva i ja namijeramo i dalje našu situacijom zadržati privatnom i rješavati je isključivo između nas dvoje.', rekao je Parker.

>> Parker varao Longoriju sa suprugom suigrača i prijatelja

>> Eva Longoria podnijela zahtjev za razvod braka u LA-u

Donosimo vam originalni dokument zahtjeva za razvod koji je Eva Longorija podnijela 17. studenog u LA-u, nakon što je saznala da ju je Tony varao, koliko se sada čini sa suprugom bivšeg suigrača, koje im je ujedno bila i obiteljska prijateljica.