Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pjevač Tony Cetinski je prošlog vikenda, u nedjelju, nakon devet dana, po prvi put posjetio majku Vinku u zatvoru, piše tjednik Story.


'Mama se odlično drži, usredotočena je na slučaj. Drago mi je da sam je vidio. Razgovarali smo o obitelji i svakodnevnim događanjima, kao što uvijek razgovaramo', izjavio je za tjednik Story 41-godišnji pjevač Tony Cetinski, nakon prve posjete majci Vinki u istražnom zatvoru u Puli.

Vezani članci Mama se zabavlja (Foto: Instagam/lee_mido) - 11 Mama objavljuje urnebesne slike ''privatnog života'', pogledajte kako je našla vremena za sebe Majčinski refleksi (Foto: Screenshot/YouTube) Supermama uspjela spasiti dijete od pada sa stubišta, snašla se u sekundi

Naime, Vinka Cetinski, koja je inače bivša doministrica turizma, se od 8. Travnja nalazi u istražnom zatvoru u Puli, nakon što je optužena da je zlouporabila položaj i novčano oštetila svog bivšeg suradnika, poduzetnika Danka Končara.

>> Vinka Cetinski ostaje u pritvoru, Hrvatin tražio uništavanje podataka

Tony je mamu Vinku posjetio u društvu oca Mirka, koji je u trenutku priviđenja supruge bio na službenom putu. U zatvoru su se zadržali 15-ak minuta, koliko dopuštaju pravila, a Tony naravno nije želio otkrivati previše detalja s prvog susreta s majkom, piše tjednik Story.