Britanska glumica Tilda Swinton trenutačno se nalazi u Dublinu gdje je u kinu Savoy sudjelovala na premijeri filma u kojem glumi, 'I Am Love'.


Nekoliko dana u Dublinu, ipak, provodila je odvojeno od glumačke ekipe s kojom je radila na filmu, već je ulicama lijepog irskog velegrada šetala s dečkom, njemačko-novozelandskim slikarom Sandrom Koppom. Dok su obilazili ulicu St Stephens Green paparazzi su je fotografirali sa šiltericom na glavi, u koju je zaboravila umetnuti uši, zbog čega je djelovala klempavija nego što jest.

Zaluđena slikarima

Vezani članci Slika nije dostupna Al Pacino kao 'Doktor Smrt' u novom biografskom filmu Slika nije dostupna Nataša Janjić poput filmske dive na premijeri s Joškom Lokasom

Tilda je sa Sandrom u vezi već pet godina, iako u škotskom mjestu Nairn živi sa slikarom Johnom Byrneom s kojim ima dva sina blizanca i jednu kći. Inače je poznato da je Tilda velika zaljubljenica u slikarsku umjetnost, zbog čega je u vezi uglavnom sa slikarima.

'Ovakva obiteljska traje već nekoliko godina. Vrlo sam sretna. Samo izvanredni muškarci se mogu nositi sa situacijom u kakvoj se ja nalazim, i koja zbog takvog njihovog stava funkcionira', jednom prilikom rekla je neobična glumica koju poznajemo iz filmova 'The Curious Case of Benjamin Button', 'Burn After Reading', 'The Chronicles of Narnia: Prince Caspian', 'Michael Clayton', 'Vanilla Sky' ili 'The Beach'.