Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Sapunica Tigera Woodsa 'Ja i moje ljubavnice' ima svoj daljnji nastavak. Sada se javila još jedna od njih stotinjak i čini se da će lanac ovih ljubavnica teško itko moći prekinuti.


No, ovaj put nije riječ o prijetnji kućnim videom ili fotografiranju za Playboy s njegovom asocijacijom, već je umiješana njegova bivša i jedina službena žena od svih navedenih, Elin Nordgreen. Tako je u intervjuu ljubavnica u medijima deklarirana kao broj osam, Joslyn James, izjavila kako ju je Elin u više navrata tražila po striptiz klubovima kako bi se suočila s njom.

Vezani članci Slika nije dostupna VIDEO: Hitna iz doma Tigera Woodsa odvezla polumrtvu plavušu! Slika nije dostupna Iz Pandorine kutije Tigera Woodsa iskočila šesta ljubavnica!

'Tražila me u više navrata kada nisam bila prisutna ili sam imala nastup na stageu, a ljudi su mi rekli da je htjela sa mnom o nečemu razgovarati', rekla je James u intervjuu za RadarOnline. Čak je izrazila i žaljenje što se nisu srele jer bi zasigurno imale podosta zajedničkih tema.

>> Kućni pornić Tigera Woodsa i Devon James uskoro na tržištu!

Elin je tako očito lagala po medijima kako nije znala ništa o Tigerovim aferama jer je već obznanjeno kako je i kontaktirala Rachel Uchitel nakon što je došla do njenih poruka na suprugovom mobitelu. Prevarena Elin je zasigurno odustala od obilazaka njegovih ljubavnica kada je saznala ukupan broj, jer bi u suprotnom pola života mogla provesti u šetnji i potrazi za njima.

Izjava da ni o čemu nije znala ništa zasigurno joj je bio najkraći put da se opere od srama kojim ju je zaprljao suprug. No, Tiger je ionako sve dobio na naplatu. Vjerujemo da još nije kraj.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju