Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Novozelandski Sky Sport objavio je intervju s najboljim golferom današnjice Tigerom Woodsom snimljen 17. studenog.


Iako je intervju trebao koji je snimljen ove godine u Melbourneu tijekom nastupa na australskom Mastersu trebao biti emitiran na Božić, iz Sky Sporta su ga odlučili emitirati ranije, a u njemu najbogatiji sportaš svih vremena licemjerno između ostalog progovara o obiteljskim vrijednostima.

Vezani članci Slika nije dostupna Tiger Woods bivšoj 'kopao' po privatnim stvarima Slika nije dostupna Rachel Uchitel progovorila: Nisam kurva!

Tako je Woods upitan: 'Obitelj vam dolazi na prvom mjestu, a golf na drugom mjestu. Da li je uvijek bilo tako?

'Uvijek, uvijek. Obitelj je sjajna, ustvari to je najbolja stvar koja mi se ikad dogodila - rekao je američki golfer koji sa suprugom Eiln Nordegren ima dvoje djece.

>> FOTO: Plastične obline Woodsove ljubavnice

>> Seksualni ovisnik Tiger Woods i naivna konobarica

>> Žena odselila: MILF porno ljubavnica Tiger Woodsa prelila čašu!

Intervju se održao deset dana prije bizarne prometne nesreće koju je Woods imao ispred vlastitog luksuznog doma na Floridi kada je bježao u strahu od pobješnjele supruge koja ga je naganjala golferskom palicom.

Nesreća je razotkrila čitav lanac ljubavnica kojima je Woods varao svoju suprugu Elin, te narušila njegov brižljivo godinama građen savršen imidž. Woods se potom javno ispričao supruzi i svojoj obitelji, te najavio privremeno povlačenje iz profesionalnog golfa.