Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Slavni golfer i preljubnik dao je prvi televizijski intervju od izbijanja seks-skandala.


Tiger Woods prvi se put od izbijanja seks-afere, suočio s novinarskim pitanjima. Potištenog izgleda stao je pred kamere Gol Channela i ESPN-a i dao petominutni intervju u kojemu nije otkrio nijedan novi detalj vezan uz njegove brojne ljubavnice, već je imao izričitu želju da pošto-poto naglasi da osuđuje vlastito 'grozno ponašanje'.

Vezani članci Ministar obrane Mario Banožić i Ivana Pezo Moskaljov - 2 Ministar Banožić o aferama u oružanim snagama, istragama koje se vode, ali i obaveznom cijepljenju u vojsci: "Loše je isprezentirano da je netko to naredio" Albina Grčić Albina živi svoj san! Objavila je novi zarazni hit, a otkrila nam je i zašto uskoro putuje u Poljsku

Tiger Woods priznao je da se nalazi u određenom terapijskom programu, no nije želio specificirati od čega se konkretno liječi, a nije želio govoriti ni o detaljima vezanima uz nedavnu prometnu nesreću, nakon koje se cijela afera i zakotrljala. 'Sve se nalazi u policijskom izvješću koji je javan. Puno se stvari dogodilo između mene i Elin, no to će sve ostati između nas dvoje', rekao je Woods.

Novinari nisu pitali slavnog golfera za nijednu od njegovih mnogih priležnica. Woods o tome ionako ne bi govorio, ali od odgovornosti ne bježi: 'Sve o čemu se pisalo je istina, učinio sam to. To je sada sve moja odgovornost. Pričat ću sa svojom djecom, to je razgovor koji se mora obaviti'.

O svojoj tajanstvenoj terapiji rekao je da se radi o 'teškom iskustvu'. 'Prestao sam s poricanjem i došao do istine. A istina je veoma bolna. Kada sam pogledao sebe, odnosno na osobu koja sam postao, bio sam sebi odvratan', otkrio je Woods.