Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iako mnoge zvijezde jednostavno ogluše na razna naklapanja o njihovim životima koje često vole servirati mediji, Lily se odlučila oduprijeti takvoj nakani i to na način što je javno dala svoje mišljenje koje se novinarki zasigurno nije svidjelo.


Lily Allen je na svom Twitter profilu javno izvrijeđala novinarku DailyMaila Katie Nicholl koja je u svojoj kolumni dala naslutiti kako će se ona i njen dečko Sam Cooper vjenčati da bi ublažili bol zbog gubitka djeteta.

>> Lily Allen želi novogodišnjim vjenčanjem ublažiti gubitak djeteta

Vezani članci Slika nije dostupna 'Želi istopiti kilograme što prije, izgladnjuje se satima!' Slika nije dostupna Mama po drugi put: 'Presretni su jer su dobili još jednu djevojčicu!'

Lily su isfrustrirali ti, kako kaže, lažni napisi i izmišljeni tekst te se nije libila odgovoriti izravno novinarki putem svog javnog profila. Tako joj je poručila da svojim perom izostavlja njeno ime u budućnosti, jer te njene izmišljotine neće tolerirati: 'Katie Nicholl, ti si p***a, izostavi me iz svojih us****h kolumni. Ne znaš ništa o mom privatnom životu. Postoji vrijeme i mjesto za vaše izmišljotine o meni, a to sigurno nije sad', odrješita je bila Lily na Twitteru.