Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tanja Tomić, nekoć lice s televizije a danas administrativna tajnica u Hrvatskoj gospodarskoj komori, u četvrtom je mjesecu trudnoće.


Rođenjem tog djeteta Tanja će biti majka dvoje djece, jer već ima sina Brunu i to s bivšim ragbijašem Alenom Bajlom.

Vezani članci Gianluca Vacchi (Foto: Instagram) Sjećate se njega? Najzgodniji "djedica" milijunaš čeka dijete s 27 godina mlađom djevojkom Gigi Hadid i Zayn Malik Bilo je to dvostruko slavlje? Obožavatelji uvjereni da su otkrili važan detalj o trudnoći Gigi Hadid

'Istina je da sam trudna, teško da se može skriti, ali još uvijek ne znam hoće li biti dečko ili djevojčica. Iskreno, svejedno mi je, samo da se dijete rodi zdravo', rekla nam je Tanja Tomić koja je s drugim djetetom zatrudnjela s Nikolom Ćukom, 29-godišnjim pomorcem s Malog Lošinja.

'Ne bih o njemu pričala, nisam niti dosad, a to što je bilo objavljeno novinari su sami iskopali', nadodala je Tanja pritom u niti jednom trenutku ne demantiravši kako je upravo ovaj pomorac budući tata njezinom drugom djetetu.

'Trenutačno mi je na pameti samo odmaranje. Zapravo, spava mi se stalno. Što se tiče nekog novog režima života za vrijeme trudnoće toga kod mene nema, tako je bilo s prvim djetetom tako je i sada. Pogotovo što se hrane tiče, sada u trudnoći ne pazim ništa više nego što to činim inače u životu', ispričala je Tanja.