Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tanja Jovanović je, nagađa se, nova djevojka splitskog gradonačelnika.


Tanja Jovanović, bivša natjecateljica u showu 'Farma' i sestra plivačice Sanje Jovanović, prošlog tjedna je boravila u Zagrebu gdje se, tvrde očevidci, družila s jednim od najbližih suradnika Željka Keruma Ivicom Livajom, ali i sa splitskim gradonačelnikom za kojeg se već dugo špekulira kako je s njom u bliskom odnosu.

Vezani članci Slika nije dostupna Naša najbolja plivačica o golišavim fotografijama: 'Ne kajem se!' Slika nije dostupna Otac Fani Horvat u Upravnom vijeću Športskih objekata

O tome se govori još od 2009. godine, kada je Tanja postala prepoznatljivo lice s malih ekrana. Njezina sustanarka iz showa Nove TV Ivana Paris pred kamerama je tada izjavila kako zna da je Željko Kerum Tanji Jovanović prije ulaska u 'Farmu' dao četiri tisuće kuna da obnovi garderobu. Tada je ova 24-godišnja Dubrovkinja tvrdila da Željka Keruma uopće ne poznaje.

>> Tko sve pravi društvo Željku Kerumu u ljubavnim aferama?

>> FOTO: Najbolja plivačica Hrvatske bez krpice na sebi

No, u srijedu navečer u zagrebačkom restoranu Bonaca Tanja i Ivica Livaja bili su u većem društvu, piše Extra. Tanja je, tvrde izvori, tijekom večere komentirala fotografije svoje sestre Sanje koja je naga pozirala za jedan hrvatski tjednik. Nakon večere tijekom odlaska u Plaza bar s prijateljicom, Tanja joj je povjerila da se ta dva dana, koliko je boravila u Zagrebu, nije previše viđala sa Željom Kerumom jer je on, kako je rekla, potpisivao važan ugovor s tvrtkom Ivice Todorića, ali da su koji dan kasnije svi zajedno bili na letu za Split.

'Ne bih htjela ništa komentirati. Ne želim da me se povezuje s tim ljudima', komentar je Tanje Jovanović na situaciju i Željka Keruma s kojim ju se povezuje.