Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Otkako je u svojem dvorištu napravila dom za dva magarca, oskarovka Reese Witherspoon više nije toliko ljubljena susjeda u svojoj luksuznoj četvrti u kalifornijskom gradu Ojaiju.


Naime, 'njakanje' kućnih ljubimaca slavne glumice toliko izluđuje njene susjede da joj šalju pisma u kojima se žale na nesnosne zvukove koji stižu iz njezina dvorišta.

Vezani članci Slika nije dostupna Reese Witherspoon uhićena: 'Znaš li kako se zovem, tko sam ja?!' Slika nije dostupna Novi imidž! Od zanosne plavuše do neprepoznatljive brinete

'Reeseini susjedi ne žele da se ona odseli, već samo traže da stiša magarce. Ovdje je svi vole, a nisam siguran da ona uopće zna što se događa', otkrio je jedan stanovnik.

Gostujući u 'The Ellen DeGeneres Showu', 35-godišnja komičarka otkrila je da na svom imanju ima mnoštvo životinja, a minijaturni magarci Honky i Tonky došli su posljednji.

'Najviše se druže s konjem. Imam i dvije svinje, tri koze, 20 kokoši i tri psa', rekla je Reese koja od početka uči i svoju djecu, sedmogodišnjeg Deacona i 11-godišnju Avu, da se brinu o životinjama.

'Učim ih odgovornosti i suosjećanju. Već znaju i očistiti štalu', ponosno će glumica. (VLM)