Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Otkako je u svojem dvorištu napravila dom za dva magarca, oskarovka Reese Witherspoon više nije toliko ljubljena susjeda u svojoj luksuznoj četvrti u kalifornijskom gradu Ojaiju.


Naime, 'njakanje' kućnih ljubimaca slavne glumice toliko izluđuje njene susjede da joj šalju pisma u kojima se žale na nesnosne zvukove koji stižu iz njezina dvorišta.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Uopće nisam znala što govorim, bila sam bezobrazna - jako mi je žao!' Slika nije dostupna Reese Witherspoon uhićena: 'Znaš li kako se zovem, tko sam ja?!'

'Reeseini susjedi ne žele da se ona odseli, već samo traže da stiša magarce. Ovdje je svi vole, a nisam siguran da ona uopće zna što se događa', otkrio je jedan stanovnik.

Gostujući u 'The Ellen DeGeneres Showu', 35-godišnja komičarka otkrila je da na svom imanju ima mnoštvo životinja, a minijaturni magarci Honky i Tonky došli su posljednji.

'Najviše se druže s konjem. Imam i dvije svinje, tri koze, 20 kokoši i tri psa', rekla je Reese koja od početka uči i svoju djecu, sedmogodišnjeg Deacona i 11-godišnju Avu, da se brinu o životinjama.

'Učim ih odgovornosti i suosjećanju. Već znaju i očistiti štalu', ponosno će glumica. (VLM)