Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Novopečeni roditelji izrazili su svoj stav po pitanju kako žele da njihova prinova odrasta.


Elton John i njegov partner David Furnish progovorili su o prvim danima roditeljstva za US Weekly i bili jasni u želji da njihova prinova odrasta u ljubavi i sreći.

Vezani članci Slika nije dostupna Kakva je logika 'cenzuriranih' naslovnica Slika nije dostupna Elton John hitno prevezen u bolnicu

'Najvažnije je da nam dijete bude zdravo, sretno i voljeno', izjavili su. Par koji živi u homoseksualnoj zajednici je ujedno pokazao kako su liberalnih svjetonazora po pitanju seksualne opredijeljenosti koja će se razviti kod njihovog sina.

'Nije nas briga hoće li biti homoseksualac ili heteroseksualac, svejedno je', složni su roditelji. Njihovi prijatelji su pak puni hvale za Eltona i Davida i dali su naslutiti kako se uspješno nose s izazovom roditeljstva i velike odgovornosti koje ono nosi sa sobom.

>> Elton John ne očekuje poziv na kraljevsko vjenčanje

Podsjetimo, Elton John i David Furnish su nedavno postali roditelji malog Zacharyja zahvaljujući surogat majci. Svoju sreću ne skrivaju od medija, a novu ulogu su objeručke prihvatili. I ako je suditi po izvorima, dobro su se u njoj snašli.