Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

'Samo jednom se živi i treba isprobati sve što te privlači', komentirala je za Dnevnik.hr voditeljica Golih vijesti set fotografija koje su se jučer pojavile u javnosti.


Suzana Buntić nije, u prepoznatljivoj maniri domaćih celebrityja, pokušala demantirati postojanje fotografija, niti nas je uvjeravala da na djevojka na slikama nije ona.

Vezani članci Slika nije dostupna Voditeljica Golih vijesti pokajala se za komentare Slika nije dostupna Suzana: 'Moja guza je moj najveći adut!'

U kratkom telefonskom razgovoru pokušala se prisjetiti gdje se to i kad dogodio vrući performans koji je dokumentiran na fotografijama. 'Bilo je to prije otprilike godinu dana u Novigradu. Možda malo više, nisam sigurna... Znam da je bilo hladno, tako da je sigurno bilo poslije ljeta. Dogodilo se to na otvorenju Barcode bara, gdje sam otišla tražeći svoju prijateljicu Jagodu, s kojom sam jednu godinu prije toga zajedno izvela nekoliko sličnih performansa', otkrila nam je Suzana.

>> FOTO: Vrući lezbijski performans voditeljice Golih vijesti

Suzana Buntić je već kad se prijavila za vođenje Golih vijesti priznala da ima biseksualnih sklonosti, što ni ovoga puta nije propustila istaknuti. 'Imam biseksualnih sklonosti, a kako smatram da se samo jednom živi i da sve što te privlači treba probati. Tako se ponekad kada mi dođe spontano uključim u ovakve performanse, kao što je bilo tog puta u Novigradu prije godinu dana', objasnila je Suzana.

Suzana će u Red Carpetu ove nedjelje gledateljima podnijeti detaljno izvješće o svojim lezbo-egzibicijama.