Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Silvija Mišanović nekako se uvijek uspije naći u središtu skandala, a ovaj put se našla i u sukobu sa zakonom.


Jučer su Super Silva i njena, još uvijek, bivša djevojka Bruna Matijaš ispraćene iz jednog trgovačkog centra u pratnji policije, a danas se ipak doznao razlog zbog kojeg su se našle u društvu 'plavaca'.

Vezani članci Slika nije dostupna VIDEO: Nadzorne kamere snimile Super Silvu i Brunu tijekom krađe Slika nije dostupna Super Silva: Antonio je nestao kad je shvatio da nema seksa

Naime, najpoznatiji bivši lezbijski par u Hrvatskoj okušao se u krađi robe u trgovini 'Peek und Cloppenburg' , ali su ih preduhitrile nadzorne kamere koje su dokumentirale taj neuspješan pothvat. Cure su bile dobro pripremljene te su uz pomoć kliješta skidale zaštitu, međutim, očito im je promaknuo detalj drugih osiguravajućih elemenata kojima se detektiraju krađe po trgovinama: osiguranje i nadzorne kamere.

>> Zašto je Super Silva napustila trgovački centar u pratnji policije?

Vrijednost ukradene robe iznosila je pet tisuća kuna, no njihove ormare ipak neće vidjeti. Silvija Mišanović i Bruna Matijaš završile su u policijskoj postaji gdje se provodi daljnja obrada nad događajem.

Što ih je navelo na ilegalnu aktivnost kao što je krađa, nije poznato, no potvrdile su da se njihova poslovna suradnja svakako nastavila. U kakvom-takvom smislu.