Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zvijezda filmova 'Mumija' i 'George iz džungle' zadnjih godina nikako da vrati svoju figuru zbog koje su uzdisale žene širom svijeta.


Zbog vitke figure Brendana Frasera žene širom svijeta su godinama uzdisale, no savršen stas koji je imao kasnih 90-ih u filmovima poput 'Georgea iz džungle' i nekoliko nastavaka 'Mumije', je sada već neko vrijeme stvar prošlosti.

Vezani članci Marin Ivanović Stoka (Foto: Instagram) Ponosni Stoka pohvalio se isklesanim tijelom svoje supruge: "Brijem da je jača od tebe" Halle Berry (Foto: Instagram) 53-godišnja glumica pokazala ubojite trbušnjake kojima će posramiti i neke muškarce

No čini se da je 42-godišnji Brendan odlučio ponovo vratiti 'staru slavu' jer su ga sve prisutni paparazzi u utorak snimili na izlasku iz teretane u Hollywoodu, gdje već neke vrijeme marljivo vježba. Za sada je poznati glumac još uvijek daleko od stare forme, pa je još za vidjeti da li ćemo ga opet vidjeti u 'George iz džungle' izdanju.

Brendan je nedavno završio snimanje obiteljske komedije 'Dlakava osveta', te trenutačno radi na dva projekta, filmu 'Whole Lotta Sole', u kojem će mu partnerica biti Sophie Okonedo, te snima film 'Seconds Of Pleasure', u kojem će glumiti muža Christine Hendricks.