Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mario je, čini se, izgubio status slobodnog muškarca zahvaljujući uspješnoj poduzetnici, otkriva Story.


Pobjednik 'Farme', Mario Mlinarić, koji je prije koju godinu osvojio srca gledatelja Nove TV, navodno je osvojio i atraktivnu poduzetnicu, Bojanu Kennedy.

Vezani članci Liam Hemsworth i Maddison Brown (Foto: Profimedia) Prebolio bivšu i njezine afere: Liam Hemsworth uhvaćen kako ljubi 7 godina mlađu glumicu Slika nije dostupna Sabina ljubi 46-godišnjeg oženjenog muškarca!

Izvori magazina Story navode kako ih je prvotno povezala poslovna suradnja koja je prerasla u prijateljstvo, a zatim i u ljubavnu priču. Ipak, Mario ostaje suzdržan u komentarima kada je njegov privatni život u pitanju.

'Nemam komentara', jedine su riječi koje je izjavio ipak u dobrom raspoloženju. No, kako doznaje Story, par je zajedno u bajnoj Opatiji ušao u 2011. godinu, a dosta zajedničkih interesa kumovalo je da daju šansu ljubavnoj vezi u kojoj trenutno uživaju.

>> Mario Mlinarić gurao Smart 30 kilometara i ušao u Guinnessa

Mario inače bilježi samo uspjehe na poslovnom planu pa se tako potkraj listopada treći put upisao u Guinnessovu knjigu rekorda nakon što je , unatoč slomljenom rebru, gurao auto oko Jarunskog jezera više od 29 kilometara te dokazao da se trud, rad i upornost itekako isplate.

O poduzetnici Bojani se ne zna mnogo osim da je iznimno uspješna na poslovnom planu, baš ako i Mario, a čini se da su jedno u drugom pronašli i sreću u ljubavi.