Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Što ako je Lady Di lažirala svoju smrt i živi pod lažnim imenom u malom američkom gradiću? Pitanje je na koje je odgovor dala Monica Ali.


Pod nazivom 'Neispričana priča' Monica Ali je napisala roman baziran na pretpostavci što bi se dogodilo da princeza Diana nije poginula u fatalnoj automobilskoj nesreći u Parizu u kolovozu 1997. godine, da je lažirala smrt i drugdje započela novi život.

Vezani članci Slika nije dostupna Francuska dužna Al-Fajedu 8.000 eura zbog smrti lady Di Slika nije dostupna Slučaj Diana: Britanski istražitelji ipak u Parizu

U komemorativnom govoru svojoj pokojnoj sestri Diani, Grof Spencer izjavio je da je bila najprogonjenija osobna u suvremenoj povijesti. Ne čudi stoga što je Diana često maštala da pobjegne od svog života. Sanjala je da se preseli u inozemstvo, te je vjerovala da bi joj bijeg omogući normalan život. I to je postala osnova za roman 'Untold Story'.

'Moja princeza je fikcionalni lik, baziran na princezi Diani. Ona ispunjava svoju fantaziju i posljednjih desetak godina živi u malenom gradiću u Americi, gdje u časopisima traži fotografije iz Londona kako bi osjetila dašak starog života. Nailazi na članak o koncertu koji su njeni sinovi organizirali u Hyde Parku na desetu obljetnicu njene smrti. Fragilni mir koji je stvorila konstantno narušavaju podsjetnici što je izgubila - ne glamur kraljevstva, već vlastitu djecu. Lydia, naslovna junakinja romana ima mnogo zajedničkih točaka s Dianom. Obožavali su je milijuni, u emotivnom je životu doživjela odbijanje, slomljeno srce i izdaju', izjavila je Monica Ali za Daily Mail.

'Brick Lane' prvi roman ove spisateljice nominiran je za nagradu Booker, te je postao globalni bestseler.

>> Licitirajte za Springsteenov auto, Elvisov kimono, Madonnine stvari i drugo

>> Princ William se zaljubio u Kate tek kad ju je ugledao u prozirnoj haljini?