Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dvadesettrogodišnja manekenka Stefani Hohnjec u ljubavnoj je vezi s Josipom Modrićem, prenosi Exstra.


Stefani Hohnjec je za Extru komentirala svoj odnos s Josipom Modrićem, nekadašnjim dečkom Maje Cvjetković riječima: 'Ne bih rekla da smo Josip i ja u vezi. Aleksandra Grdić, Dvina Meler i ja imamo jedan zajednički projekt u Zadru, pa smo se tamo družili, a najviše smo se družili nas dvoje. Za sad još nije veza u pitanju, a hoće li biti to ćemo tek vidjeti.

Vezani članci Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Profimedia) Godinama je čekao onu pravu: Tko je nova djevojka glumca čiji su život obilježile brojne tragedije? Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Getty Images) Tragično je izgubio dijete i ljubav svog života, a sad je prvi put u 35 godina pokazao novu djevojku

Međutim, spomenuti časopis navodi da osobe bliske tridesetjednogodišnjem Modriću tvrde da su Stefany i on odnedavno u vezi.

Josip Modrić nekadašnji je igrač nogometnih klubova Zadar i Rijeka. Javnosti je poznat po tome što je svojevremenu uhvaćen s kokainom, radi čega je nepravomoćno osuđen na nešto više od godinu dana zatvora.

S manekenkom Majom Cvjetković u vezi je bio četiri mjeseca.

>> Matea Hohnjec ostavila šeika zbog bivšeg robijaša

>> Matea Hohnjec ponovno šokira, a Stefany mašta o glumačkoj karijeri