Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što je nedavno Matea Hohnjec zaprepastila javnost izjavama o druženju sa Zoranom Mamićem, oglasila se njezina sestra.


Da je Zoran Mamić tip muškarca s kojim bi mogla provesti život, izjavila je između ostalog proteklog tjedna Matea Hohnjec, nakon što su mediji počeli nagađati o tome viđa li se starleta sa sportskim direktorom Dinama. Matea je priznala da se druži s Mamićem, ali samo prijateljski, te je jasno dala do znanja da je nitko ne financira, a činjenicu što je mnoge zaprepastila skupim poklonom koji je darovala Aleksandri Grdić, opravdala je izjavom da ima posao, i ušteđevinu, u intervju za Extru.

Vezani članci Slika nije dostupna Stefany Hohnjec: 'Glupost je da sam se potukla sa sestrom!' Slika nije dostupna Potukle se sestre Stefany i Matea Hohnjec?!

Iako je Matein stariji medijski istup, ah, tko se ne sjeća Borisa Kosmača i bradavica, nadmašio potonji, sada se u istom časopisu očitovala njena starija sestra, Stefany Hohnjec, bivša gimnastičarka i Miss sporta.

Fenomen pojave njene mlađe sestre u medijima zatekao je Stefany, što je priznala za Extru, dodavši: 'Matea je moja sestra i ja je volim, ali ne odobravam neke njene postupke. Ipak, ne mogu niti želim kontrolirati njezin život. Ona sama o njemu odlučuje i sama snosi posljedice svojih postupaka kao i svi mi.'

Mateiin samouvjereni istup u javnosti Stefany je komentirala riječima: '... Jesam malo ostala zatečena, ali to je njezin život i ne mogu joj ja određivati što da radi. Ne želim se uopće miješati u to.'

>> Je li Matea Hohnjec zavela Zorana Mamića?