Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Starija od sestara Hohnjec čija je svađa na proslavi rođendana mlađe Mateje bila na rubu incidenta, tvrdi da, suprotno napisima po medijima, između njih nije bilo fizičkog obračuna.


Podsjetimo, na proslavi rođendana koji je Matea Hohnjec organizirala za svoje prijatelje prošle srijede u restoranu Maredo, Matea i Stefany su se žestoko posvađale. Tom je prilikom Matea starijoj sestri kazala: 'Koji k…. si uopće došla, kad te nisam ni pozvala', prenosi Extra. Navodno je ljuta i povrijeđena Stefany Hohnjec najprije zgrabila čašu i razbila je, a zatim je nasrnula na sestru. Sukob i naguravanje nisu potrajali jer se u svađu umiješalo osoblje restorana, pa je Stefany morala napustiti party.

>> Potukle se sestre Stefany i Matea Hohnjec?!

Vezani članci Slika nije dostupna Potukle se sestre Stefany i Matea Hohnjec?! Slika nije dostupna Stefany Hohnjec: Malo sam zatečena sestrinim postupkom

Stefany, koja je sebi utabala put medija i slave, u čemu je pokušava slijediti mlađa sestra, demantirala je da je između njih dvije bilo fizičkog obračuna. 'Nemam potrebe komentirati odnos sa sestrom, samo ću reći da za sve postoji razlog. Detalje svađe znamo samo nas dvije, a to da smo se potukle su gluposti.', izjavila je Stefany za Extru. Dodala je i to da nije bilo namjernog razbijanja, te da je konobar bio nekulturan i grubo je vukao za ruku.