Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Cameron Diaz je gostovanjem u talk showu Georgea Lopeza priznala neke zanimljive detalje iz svoje mladosti.


Cameron Diaz je trenutno transformirana u učiteljicu koja je sklona konzumiranju marihuane, a za to je zaslužna uloga u novom filmu 'Bad Teacher'. Sukladno filmskoj temi, glumica se otvorila u talk showu Georgea Lopeza i priznala da je i sama bila sklona konzumiranju marihuane u osnovnoj školi te otkrila ime navodnog dilera koji ju je opskrbljivao po tom pitanju. Ono što nitko nije očekivao je izgovor javnosti poznatog imena.

Vezani članci Marihuana, ilustracija Dolijao zagrebački diler: U stanu 32-godišnjaka policija zaplijenila 13 kg marihuane, kokain i oružje Slika nije dostupna Uhićen Snoop Dogg!

'Snoop Dogg je išao sa mnom u osnovnu školu, bio je stariji od mene godinu dana. Bio je jako visok i mršav i gotovo sam sigurna da sam od njega kupovala 'travu'. Mora da jesam!', rekla je Cameron. Njenoj izjavi pak nije teško vjerovati ako se uzme u obzir da je prozvanom reperu čak bio zabranjen i ulazak u Veliku Britaniju zbog optužbe koja je vezana uz drogu i posjedovanje vatrenog oružja.

No, osim što je imala sklonost priuštiti si nedozvoljeni opijat i to izgledno preko svjetski poznatog lica, Cameron je priznala kako joj ni ženstvenost nije bila jača strana.

'Često sam se tukla i to više s dečkima nego s curama. Iz nekog razloga muški rod se volio fizički obračunavati sa mnom. No, jednom prilikom me isprovocirala cura zbog čega sam joj morala vratiti pa sam je udarila i oborila na pod', priznala je svoju agresivnu karakternu crtu.

>> Ekskluzivno: Veza Cameron Diaz i Alexa Rodrigueza više nije tajna!

Glumica izgleda 'djevojke iz susjedstva', pokazala je da itekako može iznenaditi. A zasigurno je ovim intervjuom uspjela iznenaditi i Snoop Dogga.