Na hrvačkom spektaklu Snooki se pojavila kao gošća zvijezda, ali nije se zadržala samo na tome da meč prati iz publike.


Nicole 'Snooki' Polizzi, rastom malena zvijezda MTV-og reality showa 'Jersey Shore' pojavila se kao posebna gošća profesionalnog hrvanja WWE Raw u ponedjeljak navečer.

Vezani članci Konferencija za medije ispred KBC-a Split Liječnici KBC-a Split o slučaju preminule maturantice: "Vjerojatno je do smrti došlo zbog kroničnih bolesti uz COVID" Traje potraga za djevojkom u rijeci Neretvi kod Konjica - 1 Autom sletjeli u Neretvu: U rijeci pronađeno tijelo djevojke, preživjeli mladić na psihijatriji

U kaputiću s leopardovim uzorkom koji je gotovo prekrio njenu mikro haljinu uzela je mikrofon i pred prepunom dvoranom na početku meča izjavila: 'Jako sam uzbuđena što sam večeras gošća. Ali, najviše sam uzbuđena radi svoje djevojke Trish Stratus koja će začepiti ogromnu, debelu gubicu Vicky Guerrero'.

Međutim, Snookina 'djevojka' to nije uspjela, a nakon meča između dviju hrvačica, pobjednica Vicky Guerrero je pozvala Snooki iz publike. Snooki se popela u ring i napala Vickyjinu partnericu Michelle McCool. U Video koji je objavio WWE Snooki je skočila na Michelle, oborila je na pod i zatim udarala njenom glavu o pod.

Vjerovali ili ne, ovo je samo uvertira za događaj 'WrestleMania XXVII', kada će Snooki sa Stratus i Johnom Morrisonom boriti protiv Dolphom Zigglerom, Laylom i McCoolom u mješovitom meču sa šest osoba.

>> FOTO Zavođenje Paulyja D-ja: Odmah za grudi!