Snježana Mehun ni drugi put se nije odazvala sudskom pozivu da svjedoči protiv Vlatke Pokos u sporu Alke Vuice.


Snježana Mehun danas se nije pojavila na zagrebačkom Općinskom kaznenom sudu u svojstvu svjedoka protiv Vlatke Pokos. No, Vlatka Pokos protiv koje je Alka Vuica podigla tužbu za klevetu i uvredu u autobiografskoj knjizi 'Život u raju' na sud je stigla 15 minuta prije ročišta. Podsjetimo, Vuica ju je tužila jer smatra da ju je Vlatka prikazala lošom majkom i pijanicom.

Vezani članci Slika nije dostupna Alka Vuica zaprijetila Vlatki Pokos: Bolje da izađem, ja ću nju istući! Slika nije dostupna Alka i Vlatka: 'Zmija' i 'gadura' postale gospođe

Nekoliko sati prije ročišta četrdesetogodišnja Snježana Mehun na Facebooku je napisala je da je na putu za Meksiko. Na spomenutom se ročištu nije pojavio ni sin Alke Vuice, Arian Zvonimir Vuica, kojeg je četrdesetdevetogodišnja kantautorica i pjevačica također navela kao svjedoka.

Sudac Zvonimir Kaleb zakazao je sljedeće ročište u veljači. Ako se Snježana Mehun ne pojavi ni tom prilikom policija bi je mogla privesti.

Alka i Arian tužili su Vlatku Pokos i na zagrebačkom Općinskom građanskom sudu, i to zbog povrede ugleda i časti te traže 30.000 kuna odštete.

>> Alka i Vlatka: 'Zmija' i 'gadura' postale gospođe

>> Alka Vuica: Na sudu su pale još veće uvrede!