Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tiger Woods je još 2007. godine uhvaćen in flagranti s konobaricom Mindy Lawton, a spasili su ga njegovi milijuni.


O Elin nikad nije razgovarao s mojom sestrom. Općenito je jako malo pričao. Nikad nije stavljao kondom i bio me strah za Mindy da ne pokupi neku boleštinu, obzirom da smo svi nagađali da je promiskuitetan. Lynn Lawton

Klupko se počelo odmotavati nakon seks skandala s Rachel Uchitel. Najbolji golfer svijeta, pokazao je svoje drugo lice. Do sada ga se znalo jedino kao vrhunskog profesionalca potpuno fokusiranog na svoju sportsku discipline. Kako je gradio karijeru, tako je gradio i imidž brižnog i pažljivog supruga kojemu su obiteljske vrijednosti na prvome mjestu.

No druga strana tog anđeoski 'dosadnog' lika (i djela) koji zarađuje enormne količine dolara ganjajući loptice u rupice, pokazala se itekako vraška. Danas je objavljena priča u Daily Mailu o aferi koju je prije dvije godine Woods imao s konobaricom restorana u Orlandu u Floridi gdje je često navraćao na doručak sa svojom ženom Elin.

Vezani članci Slika nije dostupna Ima li kraja njezinoj popustljivosti? Za 200 milijuna dolara dat će mu još jednu priliku! Slika nije dostupna Iz Pandorine kutije Tigera Woodsa iskočila šesta ljubavnica!

Nema što, seksualni nezasitnik, je uživao i u opasnosti da bude primijećen od svoje supruge u flertu s konobaricom. Na kraju je i snimljen u (ne)djelu prije dvije godine od strane paparazza, ali je nakon plaćanja astronomske novčane svote vlasniku tabloida sve zataškano prije nego je došlo do javosti.

Danas je trideset četverogodišnja Mindy Lawton samo još jedna u nizu ljubavnica s kojom je bio Tiger Woods, samo problem je u tome što je Mindy vjerovala kako će 14 mjeseci duga ljubavna afera prerasti u brak, a najbolji golfer svijeta se tim njenim osjećajem uspješno igrao.

Mindyna sestra, Lynn Lawton koja je učiteljica u osnovnoj školi u Orlandu opisala ju je kao ekstremno naivnu osobu. ‘Ona je samac, nikad se nije udavala, nikad nije imala djecu i očajnički želi vezu. Moram priznati da je Woods perfidno dobro birao kad je nju izabrao, jer je znao da ona nije vrsta osobe koja je u stanju držati ga u šaci.’

Tiger i Mindy su se upoznali u ljeto 2006. godine. Ona je radila u restoranu u Windermereu, predgrađu Orlandu, odnosno Woodsovoj ‘usputnoj stanici’ između njegove kuće i centra. Tiger i Elin su tamo redovno doručkovali.

‘Moja sestra mi je rekla da su postali redovne mušterije. Tiger i ona su izmjenjivali poglede, dok je Elin čitala novine. Moram priznati da Mindy ima zanosne obline koje se primijete i kad je u radnoj uniformi. Nije imala pojma o golfu. Sve što je o Tigeru znala je da je u braku i da joj se sviđa’, izjavila je Lynn za Daily Mail.

Seks je Tigeru Woodsu postala ovisnost, koju je miješao s drugim ovisnostima – tabletama.

Ubrzo su se počeli tajno sastajati, izlaziti navečer van, u sad već poznati noćni klub i cocktail bar u Orlandu gdje je Tiger 'odvlačio svoju lovinu' i gdje je bio dobro zaštićen jer je u VIP prostoru bio okružen provjerenim muškim društvom, uglavno košarkašima iz Orlanda i Los Angelesa koje su imali slične sklonosti.

'Mindy mi je također rekla kako su imali seksualni odnos u njegovoj kući i kako je bio izuzetno kvalitetan. Elin je u to vrijeme bila izvan zemlje. Ubrzo su imali uhodani patern za sastanke. Mindy je svojim starim Saturnom pratila cestom Tigera u njegovom luksuznom Cadillacu Escaladeu do njegove kuće, gdje je i osiguranje vjerotno mislilo kako se radi o spremačici', izjavila je Lynn i nastavila: 'Sastajali su se radi seksa svakih dva-tri tjedna. Najluđe od svega je da je on nastavio jesti u restoranu 'Kod Perkinsa' gdje je Mindy radila. Većini zaposlenih je već postalo očito što se tu događa jer je Mindy uvijek sjedalu u svoj auto i počinjala slijediti Woodsa nakon što bi završio s objedom.'

Lynn kaže kako su svi u njenoj obitelji također znali za aferu i da su čak jednog popodneva svi zajedno pričali o tome i tada upitali Mindy da li zna da je on oženjen, nakon čega je klimnula glavom i rasplakala se. 'Loš je način na koji se ponaša s tobom iza leđa svoje žene. Siguran sam da ima ljubavnicu u svakom gradu', rekao joj je tada moj suprug.

Išlo je do te točke da je na kraju cijelo susjedstvo i prijatelji za to znali. Svi osim Elin. Ona nikad nije bila u kući kad je Mindy navraćala. 'Ali nitko nije reagirao, jer smo svi prešutno mislili da je to način na koji se celebrityji ponašaju', objasnila je Lynn.

Woods je u golf bio toliko uspješan, tako da se nitko nije ni usudio približiti mu se, a kamoli se miješati u njegov život.

'Vidjela sam poruke koje joj je slao. Sve su bile u stilu: 'Želiš li se ševiti sada?' ili 'Sanjam da sam u tebi.' Niti jednog trenutka nije spomenuta riječ ljubav. O Elin nikad nije razgovarao s mojom sestrom. Općenito je jako malo pričao. Nikad nije stavljao kondom i bio me strah za Mindy da ne pokupi neku boleštinu, obzirom da smo svi nagađali da je promiskuitetan. No ona je naivno vjerovala da joj je vjeran', riječi su Lynn Lawton.

Veza s Mindy se na kraju preklopila s vezom koju je Woods paralelno započeo s dvadeset četverogodišnjom Jaimee Grubbs. Jaimee je pak primijetila da je seks golferu postala ovisnost, koju je miješao s drugim ovisnostima – tabletama. Ova konobarica i koktel majstorica izjavila je kako je Woods prije seksa uzimao Vicodin, sredstvo protiv boli. Što je opravdavao time da mu je to doktor prepisao zbog ozljede koljena.

Sličnu stvar izjavila je i Rachel Uchitel, posljednja Woodsova ljubavnica koje se hvalila time kako je s njim imala posebno moćno seksualno iskustvo jer su obadvoje prije toga uzeli Ambien – sedativ koji se propisuje za kroničnu nesanicu.

Tiger Woods je po mnogima moralni kompas izgubio nakon smrti oca u svibnju 2006. godine. Pored toga, koliko god to bilo ironično, njegov najveći problem je nesigurnost. Nikad se nije osjećao privlačnim. Od pete godine on je treniran da bude legenda golfa, ali mu nitko nije kazao kako postati čovjekom. Oženio je djevojku iz snova i s njom osnovao istu takvu obitelj, ali nije bio zadovoljan s tim.

No treba se vratiti na aferu s Mindy Lawton. U proljeće 2007. u sumrak jednog dana istražni tim novinara i snimatelja zatekao se kraj Tigerovog Cadillaca Escaladea parkiranog na praznom crkvenom parkirališu u Orlandu. U autu su bili Tiger i Mindy.

Već tada se mogao rasplinuti mit o crnoj golferskoj legendi. No Tiger, ili njegov menadžment povukli su konce koje mogu povući jedino ekstremno bogati i moćni pojedinci, te je postignut dogovor s izdavačkom kućom.

Pričao o ljubavnoj aferi između Tigera Woodsa i konobarice bila je pokopana. za uzvrat je golferski as dao ekskluzivni intervju i fotografirao se za naslovnicu časopisa Men’s Health kojem je vlasnik ista kompanija koja posjeduje i tabloid u kojem se na naslovnici trebala pojaviti druga verzija priče.

Inače nasklon intervjuima koji se tiču njegovog privatnog života, Tiger je još jednom ‘pokleknuo’ pa je za časopis Men’s Fitness pričao o puno ‘privatnih’ stvari, a davao je i savjete iz prehrane, tjelovježbe i dizanja utega. Koliko je Woods bio novčano olakšan od strane izdavačke kuće, može se samo nagađati, obzirom da se radilo o zataškavanju skandala čija amplitude udara se sada najbolje osjeti.

Nakon te kobne večeri za Mindy i Tigera, sestra konobarice se prisjetila kako su se tada stvari razvijale: ‘Nepoznati auto je slijedio Mindy te večeri, a negdje u isto vrijeme je mene nazvao reporter iz tabloida, ali se ništa što sam rekla nije nigdje kasnije pojavilo, a Mindy je doslovce bila šutnuta iz Tigerovog života.’

>> FOTO: Zašto je Tiger Woods varao ovu ženu?!

>> Uchitel se hvalila da se drogirana seksala s Tigerom Woodsom

Po tome je bilo jasno kako je tabloid odustao od priče i kako besprijekorni imidž najboljeg golf igrača na svijetu neće biti nimalo ukaljan. Nakon toga više nikad nije nazvao Mindy. Lynn je posebno ljuta na činjenicu što se super bogati sportaš pokazao i super škrtim. Mindy je kao i ostale ljubavnice bila tretirana kao komad mesa koji se konzumira po želji – i besplatno.

Poslije cijele situacije s Mindy, Tiger se vjerojatno osjetio potpuno imunim na skandale, kao da sliku koja je načinjena o njemu ne može ni istina promijeniti. No sve je promijenila golf palica koju je u ruke prije nekoliko dana uzela njegova žena Elin.

Po posljednjim glasinama, još uvijek se ne zna gdje se Tiger Woods nalazi. Po nekima je još uvijek u Orlandu, po nekima je avionom odletio za New York. U svakom slučaju čini se kako se pravi finale svega tek može očekivati.